Workshops

Ik geef regelmatig workshops over verschillende onderwerpen van mijn vakgebied. De workshops geef ik in kleine groepen en zijn laagdrempelig zowel qua inhoud als door de bescheiden bijdrage die wordt gevraagd: slechts 10 euro.

Wil je op de hoogte worden gehouden van mijn workshops? Kijk dan regelmatig op deze pagina, volg mij op FaceBook of beter nog: abonneer je op mijn nieuwsbrief zodat je tijdig wordt geïnformeerd over de eerstvolgende workshop.

Behalve de workshops bied ik ook on-line trainingen en individuele programma’s aan.

Workshop: relaties en intimiteit

In relaties en intimiteit, merken we hoe goed we ons zelf kennen!

U

Soorten ...

Verschillende soorten relaties
U

Omgaan

Hoe ga jij om met die verschillende relaties?
U

Jezelf zijn

Bij wie kun jij helemaal jezelf zijn?
U

Ervaren

Hoe ervaar jij intimiteit of mis je dat?
U

Toekomst

Wat zou je nog graag meer willen ontdekken en hoe pak je dat aan?

Relaties en intimiteit

Het blijft een verschil de relatie met je buurvrouw of de omgang met je partner!
Ja … hoe gaan we daarmee om? Wat is het verschil? En wat de overeenkomst?

Voor mij is in liefdesrelatie, de intimiteit het belangrijkste wat er is. Als dat er is, kan alles er zijn en dat is wat anders dan in contact zijn met de buurvrouw/ man!Het is zeker niet vanzelfsprekend dat er intimiteit is tussen twee mensen in een liefdesrelatie. Het is volgens mij het moeilijkste en het mooiste dat het mogelijk is tussen twee mensen.

Het betekent jezelf helemaal bloot geven in al je kwetsbaarheid, bij diegene die het meest dichtbij je staat. Je bent misschien bang om je helemaal te laten zien, dat je afgewezen kunt worden en dat je die ander kwijt kunt raken.
Het is al niet zo gemakkelijk om daar open over te praten met elkaar, omdat je bijvoorbeeld er zelf niet open over kunt zijn. Wanneer je dat wel kunt, mag je er dan met anderen over praten, omdat je partner er niet over wil praten?

Ik merk dat ik, zoals in de vorige thema`s in de nieuwsbrieven, gemakkelijk praktijkvoorbeelden over mezelf kon geven, maar dat ik dat nu al wat lastiger ga vinden. Ik stel voor dat we dat in een kleine groep, tijdens de workshopavond veel gemakkelijker met elkaar kunnen delen en, opnieuw zoals gewoonlijk, met het elke thema, jij jouw eigen grenzen bepaalt.

Jullie ervaringen

Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen! Wanneer jij jouw ervaringen wilt delen en mij wilt laten weten en eventueel anderen, door op schrift, beeldend, of door het opnemen van een filmpje, of op een andere creatieve wijze, krijg jij mijn volgende workshop gratis aangeboden.